Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині служба зайнятості відмінила всі масові та групові заходи для безробітних

Львівська область 06-лис, 2009, 14:029 Lobanovskiy 1 141
Для уникнення поширення вірусних інфекційних захворювань Львівською обласною службою зайнятості вжиті запобіжні заходи. Зокрема, з 2 листопада відмінені всі масові та групові заходи, що були заплановані для незайнятого населення та працедавців упродовж місяця (семінари, круглі столи, зустрічі, міні-ярмарки вакансій, профорієнтаційні уроки тощо).
Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.


Крім цього, встановлені обмеження щодо відвідування безробітними центрів зайнятості. Для надання профорієнтаційних послуг здебільшого використовуються індивідуальні та інтерактивні форми роботи, а також роздаткові матеріали з метою самостійного їх опрацювання.
Також призупинено проведення професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації безробітних у професійно-технічних і вищих навчальних закладах.
Фахівці центрів зайнятості, котрі контактують з відвідувачами, для захисту від вірусних інфекцій використовують марлеві маски.
Біля входу до центрів зайнятості, у доступних для населення місцях розташовані інформаційні матеріали, в яких містяться рекомендації щодо уникнення поширення вірусних захворювань, описані клінічні ознаки хвороби і методи надання допомоги у разі виявлення перших симптомів захворювання, телефон гарячої лінії, адреси та контакти медичних закладів.
Незайняті громадяни через епідемічну ситуацію не обмежені у пошуку місця праці. Служба зайнятості рекомендує їм складати плани самостійного пошуку роботи, користуватися новими формами трудового посередництва, зокрема, татч-скрінами, Інтернет-порталами державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua і www.trud.gov.ua). Завдяки мобільному сервісу «Пошук роботи» інформацію про вільні робочі місця та вакантні посади можна отримати, зателефонувавши чи відправивши SMS-повідомлення з мобільного телефону на номер 730. Для клієнтів служби зайнятості діє також безкоштовна інформаційно-консультаційна багатоканальна телефонна лінія (0-800-50-50-60).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору