Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині респіраторні маски роздаватимуть населенню безкоштовно

Житомирська область 09-лис, 2009, 08:199 Lobanovskiy 993
Голова обласної державної адміністрації Юрій Забела підписав розпорядження, яким визначено порядок виготовлення та розподілу марлевих респіраторних масок.
Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації визначило перелік підприємств, що виготовляють (з урахуванням визначених Міністерством охорони здоров’я вимог) респіраторні маски з марлі медичної, відпущеної з мобілізаційного резерву – 139 118 метрів марлі. Замовлення має буде виконане у п’ятиденний строк.
Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.


Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації доручено прийняти від підприємств-виробників респіраторні маски, забезпечити їх облік, зберігання та видачу відповідно до затвердженого порядку розподілу.
Райдержадміністраціям, міськвиконкомам спільно з органами державної санітарно-епідеміологічної служби та обласної організації товариства Червоного Хреста України на місцях необхідно:
в одноденний термін надати заявки управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації;
отримані від управління охорони здоров’я облдержадміністрації виготовлені респіраторні маски роздати безкоштовно населенню області;
забезпечити своєчасне інформування населення про порядок отримання масок.
Довідково: Розпорядження голови облдержадміністрації від 06.11.09 № 351 «Про використання марлі медичної для проведення заходів, спрямованих на запобігання поширенню грипу типу А/H1N1(Каліфорнія) 04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення». За інформацією заступника голови облдержадміністрації Володимира Дебоя, станом на 16.00 год. 5 листопада ц.р. ВАТ «Бердичівська фабрика одежі» та ТОВ «Мяркіс», що у Бердичівському районі, безкоштовно виготовили 110 тис. штук масок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору