Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франкіщина продовжує утримувати лідерство за підсумками соціально-економічного розвитку

Івано-Франківська область 10-лис, 2009, 13:139 Lobanovskiy 853
За показниками соціально-економічного розвитку Івано-Франківщина, за підсумками третього кварталу, продовжує утримувати 1-ше місце серед усіх регіонів нашої держави. Варто зазначити, що Прикарпаття стабільно утримує лідерство впродовж всього 2009 року, відколи в січні поточного року вперше вийшла на таке високе для себе місце.
Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.


Так, за даними Державного комітету статистики, за підсумками січня-вересня 2009 року Івано-Франківська область зайняла у загальнодержавній комплексній оцінці соціально-економічного розвитку регіонів України 1 місце серед 27 областей і міст України.
На другому місці опинилась сусідня Чернівецька область, а трійку замкнула Тернопільська область, яка за підсумками січня-вересня піднялась у рейтингу на одну сходинку. Одеська область, що за підсумками січня-червня займала третє місце, опустилась на восьме.
При визначенні загального місця регіону за усіма сферами соціально-економічного розвитку враховуються такі показники як: реальний сектор, інвестиційна та зовнішньоекономічна діяльність, державні фінанси та фінансові результати діяльності підприємств, соціальний сектор, споживчий ринок, екологія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору