Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинське регіональне відділення Асоціації міст України поповнилося новими членами

Волинська область 12-лис, 2009, 10:599 Lobanovskiy 1 311
17 вересня та 20 жовтня 2009 року у Києві відбулися засідання Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
За результатами засідань було прийнято рішення прийняти Горохівську міську раду, Камінь-Каширську міську раду, Устилузьку міську раду, Локачинську селищну раду, Турійську селищну раду Волинської обл. членами Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
Про це повідомляє Луцька Міська Рада.

Окрім прийняття нових членів було прийнято ряд важливих рішень.
Зокрема, було розглянуто питання налагодження постійної співпраці з Міністерством житлово-комунального господарства України у сфері спільної розробки нормативно-правових актів з питань житлово-комунального господарства України.
Правлінням Асоціації було вирішено проводити постійну роботу з Міністерством житлово-комунального господарства України з питань підготовки проектів нормативно-правових актів у сфері житлово-комунального господарства та життєдіяльності територіальних громад.
Було розглянуто також питання щодо стану підготовки міст України до опалювального сезону 2009 – 2010 років.
Зважаючи на відсутність ресурсів у ВАТ „Державний ощадний банк України” для надання кредитів на погашення заборгованості за спожитий природний газ, Правління АМУ вирішило звернутися до Прем’єр-міністра України з пропозицією вирішити питання забезпечення кредитування теплопостачальних підприємств міст на державному рівні.

Довідка:.
Волинське регіональне відділення Асоціації міст України є структурним підрозділом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
До складу Волинського регіонального відділення Асоціації міст України входять територіальні громади Луцька, Володимира-Волинського, Ковеля, Нововолинська, Берестечка, Лукова, Любомля та Ківерець.
Представництво на регіональному рівні сприяє становленню та розвитку місцевого самоврядування, захищає права та інтереси територіальних громад, органів місцевого самоврядування та лобіює їх інтереси у регіональних і вищих органах державної влади, сприяє інформаційному забезпеченню органів місцевого самоврядування, налагоджує співпрацю між містами та регіонами, розповсюджує досвід з передової практики муніципального управління.
Волинське регіонального відділення Асоціації міст України засноване в грудні 2001 року. За час його існування для працівників органів місцевого самоврядування було проведено ряд навчальних семінарів, міським радам надано технічну, методологічну та консультативну допомогу. Міста Волині включено до системи “АМУ- діалог”, яка передбачає створення єдиної інформаційної системи, котра б забезпечувала можливість оперативного обміну інформацією між містами та представлення кожного міста-члена Асоціації у всесвітній мережі Інтернет.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору