Рівне:

Створення та просування сайтів

Вчора на Волині перебував перший заступник голови ДПА України Олександр Буханевич

Волинська область 12-лис, 2009, 12:499 Lobanovskiy 1 910
Вчора на Волині перебував перший заступник голови ДПА України Олександр Буханевич. У рамках візиту відбулось представлення нового керівника ДПА у Волинській області. Ним став Костянтин Валентинович Циркун, який раніше обіймав посаду першого заступника голови, начальника управління податкової міліції ДПА у Волинській області.
Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.


У першу чергу перший заступник голови ДПА України Олександр Буханевич подякував за роботу попередньому начальнику ДПА у Волинській області Віталію Пекарчуку. Крім того, він повідомив, що Віталія Семеновича призначено на посаду першого заступника ДПА у Волинській області. "Ваш досвід роботи є досить важливим на новій посаді. Ми це цінуємо", - сказав він..
А вітаючи Костянтина Циркуна з призначенням, перший заступник голови ДПА України наголосив на тому, що "в області гарно налагоджена робота між владою та податківцями, а це дуже важливо, коли є взаєморозуміння та співпраця, за що і дякую голові облдержадміністрації Миколі Романюку".
Новопризначеного голову ДПА у Волинській області привітав і Микола Романюк. Він побажав новому керівнику успіхів у професійній діяльності та запевнив Костянтина Циркуна, що від обласної виконавчої влади він завжди матиме підтримку.
Подякував за сумлінну і ефективну роботу Віталію Семеновичу і голова облдержадміністрації. "Ви продемонстрували високий рівень майстерності. Висловлюю вам слова вдячності за значний внесок у соціально-економічний розвиток області, а це наповнення як обласного, так і державного бюджетів". Крім того, Микола Романюк вручив йому грамоту облдержадміністрації.
У свою чергу Віталій Пекарчук зазначив: "Понад 13 років я обіймав керівні посади в податкових органах та працював на благо України та Волині. Спільно з колективом було багато зроблено".
Він подякував голові облдержадміністрації та колективу за всіляку підтримку.

Довідково: Костянтин Циркун народився 3 грудня 1962 року в с.Березневе Коростенського району Житомирської області. У 2000 році закінчив Національну Академію СБУ за спеціальністю "юрист", а в 2007-му - магістратуру Київського національного університету, магістр бізнес адміністрування. Він є полковником податкової міліції.

Прес-служба голови облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору