Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові ліквідовують стихійне сміттєзвалище

Львівська область 13-лис, 2009, 08:299 Lobanovskiy 855
В черговий раз на вул. Трускавецькій проводять роботи з ліквідації стихійного сміттєзвалища.
«На вул. Трускавецькій мешканці зробили стихійне сміттєзвалище. Доходить до того, що приїздять машинами і викидають там сміття. Його вже накопичилося чимало. Франківська районна адміністрація за дорученням міського голови знайшла можливість виділити машини, залучити працівників ЛКП для того, щоб сміттєзвалище ліквідувати», - розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Євген Криворотько.
Про це повідомляє Львівська міська рада.

Тому після прибирання там буде встановлено роз'яснювальні вказівники, які будуть наголошувати про те, що сміття слід викидати в спеціально відведених для цього місцях. Із керівництвом військової частини, яка розташована на вул. Трускавецькій, досягнута попередня домовленість про патрулювання на місці стихійного сміттєзвалища і затримання правопорушників з подальшим переданням їх правоохоронцям.

«Ми б хотіли звернутися до мешканців нашого міста, щоб ми всі собі усвідомили, що те, який вигляд має наше місто, залежить не тільки від тих людей, які щодня мають своїм професійним обов'язком його прибирати, а й залежить від нас усіх. Сьогодні ми черговий раз працюємо над тим, щоб ті величезні купи сміття, які накопичилися на вул. Трускавецькій, вивезти звідти. І це вже не вперше, однак сподіваємося, що це є востаннє. Закликаємо усіх мешканців не допускати виникнення надалі стихійного сміттєзвалища не тільки на Трускавецькій, а будь-якій вулиці Львова», - наголошує голова Франківської РА Наталя Федорович.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору