Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині висадили близько 1000 дерев

Волинська область 14-лис, 2009, 09:279 Lobanovskiy 1 004
У селі Брище, поблизу сміттєвого міського полігону, висадили близько 1000 дерев. За словами заступника луцького міського голови Бориса Сороки, посадочним матеріалом допомогло Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.
Про це повідомляє Луцька Міська Рада.


Як зазначив, Луцький міський голова Богдан Шиба, наразі не зрозуміла перспектива спорудження сміттєпереробного заводу. Нагадаємо, що земельну ділянку під його будівництво виділили ще два роки тому ТзОВ «НЕП». Незважаючи на те, що зведення заводу обіцяли розпочати ще у серпні, до цього часу справа так і не зрушила з місця.
«Тому ми маємо зробити все для того, аби захистити територіальні громади навколишніх сіл від можливого впливу сміттєзвалища, », – наголошує Богдан Шиба.
«Якщо у рамках обласної чи загальнодержавної програми не буде будуватися сміттєпереробний завод, то доведеться це робити своїми силами, залучаючи іноземні програми. Але на сьогодні маємо зробити те, що важливо і те, що залежить від нас, а це – забезпечити санітарно-захисну зону навколо полігону, навести порядок на самому сміттєзвалищі. Минулого тижня там було прокладено дорогу з твердим покриттям для того, щоб було зручніше під’їжджати безпосередньо до самого сміттєзвалища і для того, аби можна було впорядковувати кожну частину полігону та запобігти рознесенню сміття на навколишню територію», – сказав міський голова.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору