Рівне:

Створення та просування сайтів

Жива кухня

Таке життя 13-лис, 2009, 09:339 prov 1 221
Закінчення.Початок у № 45.
3. Сюди ж: дуже сильна харчова витривалість. Якщо доводиться їсти незвичне або нелегкотравне, все це легко перетравлюється і знешкоджується без наслідків. Фільтри все обробляють одним махом. “Лужений шлунок”.
4. Засвоюваність їжі на порядок вище. Тобто – коефіцієнт засвоювання. Сироїд, що “від’ївся” (пройшов криз восьми місяців) наїдається трьома яблуками, кількома огірками. Насичує дика лісова зелень, листя овочів, пагони винограду – все годиться в їжу. Звідси:
5. Унікальне відчуття незалежності від обставин. Не будемо казати високих слів про єдність із природою, але що б не трапилось, де б не опинився – хоч у лісі – завжди будеш ситим без будь-яких грошей, виживеш.
6. Відчуття смаку: не язиком і очима, а всім тілом. Тіло схвалює або не схвалює їжу і сигналить бажанням, байдужістю або відторгненням. Відчуття ситості: воно об’єктивне, з тіла, тому нема можливості об’їстись. Взагалі сирими продуктами дуже важко об’їстись.
7. Відчуття голоду: після “кризу” практично не турбує. Того неврозу, що ми називаємо апетитом, нема. Є розуміння: ага, можна поїсти. Відволікся, забув, день або два – і нічого. Згадав – поїв, добре. Звідси:
8. “Ефект верблюда”: здатність взагалі не їсти день, два і три, без втрати комфорту і витривалості. Харчуєшся раз на день – “вище даху”. Те ж саме з питтям, навіть при великих фізичних навантаженнях.
9. Як резюме: нормальна фізична витривалість. Біг приємний. Можна бігти кілька годин, і після цього не відчуваєш себе втомленим. Зовсім не втомлюєшся, нема бажання присісти, прилягти. ККД життя набагато вище. И знову ж все це – без спеціальних тренувань.
10. Розумова витривалість при будь-якому навантаженні така ж велика. Розум ясний і кришталево чистий. Пам’ять працює ідеально. Ясність мислення така, що екзамени здаються майже без підготовки і навчання перестає бути проблемою.
11. Необхідність у сні скорочується до 6-ти годин. Легко переносити дефіцит сну. Наприклад, в 60 років вести машину без перерви три доби, без послаблення самоконтролю і уваги. Пробудження легке, бадьоре і радісне. (Ех, нічого собі! Та заради одного цього…).
12. Тон – сильна цікавість до життя. Настрій рівний, радісний. Неприємності тільки активізують. Конфронт високий: практично не можна посваритись – нічого не дратує, все сприймається усвідомлено.
13. Висока здатність вирішувати і бути причиною. Нема нав’язливих станів – не тіло керує тобою, а ти тілом. Стаєш господарем всіх бажань тіла, в тому числі сексуальних. Залежність від алкоголю на сироїдженні просто відсутня. А якщо була, то проходить.
14. Значно розвивається здатність контролювати своє тіло. Воно стає вихованим, навченим і слухняним. Уявляєте, наскільки підвищуються можливості для життя?
Від себе можу додати, що проблеми з зовнішністю, які турбують багатьох людей, автоматично відпадуть, тому що тіло повертає свою початкову природну красу. А до літніх людей повертається час – можна скинути років так двадцять, а кінець вечірки під назвою життя продовжити ще на невизначений термін. І необхідно для цього тільки змінити спосіб харчування!!!
Особливо підкреслю: це не чергова дієта, яка дає якісь тимчасові результати, а цілий спосіб життя. Якщо ви вирішили перейти на сироїдження, необхідно робити це поступово, і головне, в жодному випадку не нав’язувати такий режим ні собі, ні іншим. Якщо ви дієте за принципом “треба”, нічого хорошого з цього не вийде – рано чи пізно відбудеться зрив, і все повернеться на “круги своя”. Саме тому пропонується робити це поетапно, не ґвалтуючи свою волю і організм. Від численних спокус справді важко відмовитись. Узагалі, років до тридцяти ще можна побешкетувати, але потім слід серйозно замислитись. Адже “батарейка” сідає незворотньо, хоч і непомітно.
Не слід забувати і про фізичні вправи. Контрастний душ і прогулянка протягом години кожного дня – це необхідний мінімум. Бігати, взагалі-то, і не обов’язково. Біг — екстремальний і неприродній стан для організму. Занадто налягати на нього немає сенсу, хіба що спортсменам, для результатів. Хоча природа прагне не до результатів, а до оптимальної рівноваги. Ходьба – інша справа – це більш ніж корисно. Вправи можете вибрати на свій смак.
Підготував
Андрій ТУТУКА.
(За матеріалами
книги В.Зеланда
“Трансерфінг реальності”).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору