Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцькі медики - номінанти на отримання високої нагороди

Волинська область 18-лис, 2009, 10:339 Lobanovskiy 1 154
Луцька міська поліклініка №1 стала номінантом на отримання вищої нагороди Європейської бізнес-асамблеї «Best enterprises of Europe» («Краще підприємство Європи»). Керівнику організації, яка переможе, вручать відзнаку «Кращий топ-менеджер року» та іменний сертифікат. Урочиста церемонія, під час якої відзначать кращі підприємства та організації Європи, відбудеться у Відні 10-13 грудня. У програмі нагородження запланований імператорський вальс у Палаці крон-принца Паллавічині – новорічний світський раут топ-менеджменту країн Східної Європи.
Про це повідомляє Луцька Міська Рада.


Організатор такої імпрези – Європейська бізнес-асамблея – міжнародна корпорація з розробки та реалізації проектів економічного та соціального розвитку регіонів у колишніх радянських країнах та країнах Європи. Головна місія організації – створення реальних умов інтегрування корпорацій, об’єднань та підприємств у Євпропейське економічне співтовариство. Європейська бізнес-асамблея є засновником престижних міжнародних нагород, таких як «Краще підприємство Європи», «Європейська якість», «Нагорода імені Сократа», «Об’єднана Європа», «Нагорода імені королеви Вікторії», які отримали широку популярність і завоювали довіру Міжнародної спільноти.

Упродовж 2009 року за сприяння національних партнерів, посольств, торгових місій, комерційних палат, інформаційних та соціологічних агентств експерти бізнес-асамблеї провели дослідження громадської думки з метою визначення лідерів сучасності – відомих та авторитетних людей з різних країн, які сприяли розвитку економіки та позитивних суспільних інтересів.

Луцька міська поліклініка №1 серед номінантів на отримання однієї з найпрестижніших ексклюзивних європейських нагород імені королеви Вікторії. Ця висока нагорода присуджується за проявлені честь, гідність і доблесть.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору