Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині розпочалася операція "Перевізник - зима 2009"

Волинська область 19-лис, 2009, 11:449 Lobanovskiy 835
З 9 по 27 листопада на території Волинської області триває всеукраїнська операція „Перевізник - зима 2009”, яка має на меті попередження аварійності на пасажирському та вантажному автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв і підвищення технічної готовності автобусів та вантажних автомобілів під час експлуатації.
Юлія Сіліч,
Про це повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.


Працівники ДАІ УМВС України у Волинській області проводять перевірки автоперевізників у плані належного проведення щозмінного передрейсового огляду водіїв, а також дотримання ними положення про робочий час і час відпочинку.
Порівняно з минулим роком ситуація на автошляхах області значно покращилась та стабілізувалась. Так, цьогоріч працівниками ДАІ УМВС України у Волинській області зафіксовано 5 ДТП з вини водіїв автобусів, що на 72% менше порівняно з минулим 2008 роком.
Особлива увага звертається на технічний стан автобусів, особливо на їх готовність до роботи у зимовий період, справність запасних виходів, укомплектованість засобами пожежогасіння, а також виявлення фактів встановлення додаткових місць для сидіння пасажирів та балонів для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки.
З початку проведення операції правоохоронцями перевірено 102 суб’єкти господарювання, що надають послуги з перевезення пасажирів та вантажів, оглянуто понад 500 автобусів.
Під час проведення випусків пасажирського транспорту були виявлені недоліки у технічному стані 16 автобусів, чимало з яких виїхали на маршрути з непридатними до експлуатації взимку гумовими покришками. За такі порушення на водіїв та механіків склали адміністративні протоколи і заборонили експлуатувати техніку до усунення недоліків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору