Рівне:

Створення та просування сайтів

ДОПІНГ СТАНЕ НА ЗАВАДІ

Актуально 19-лис, 2009, 10:219 prov 859
Схоже, Млинову судилося увійти в історію родоначальником нового виду спорту – метання мобільних телефонів на дальність у… водоймище.
Нещодавно двоє жителів райцентру несподівано завітали до відомого у селищі фізкультурника і без будь-яких дипломатичних і етичних підходів запропонували йому бути суддею у спорі, який виник між ними. А саме: виявити і оголосити переможця у змаганні, хто далі жбурне власний мобільний телефон у голубе плесо водоймища.
Участь у такому колоритному турнірі потішила арбітра, і незабаром тріо було на березі водойми. Востаннє обговорили правила та умови поєдинку. Переможцем оголошувався той, хто якнайдалі закине мобільний у воду, а переможений зобов’язувався купити йому новий телефон, а заодно і себе “преміювати” таким подарунком.
Одне слово, фінішували змагання на березі блакитноокої перлини Млинівщини досить вдало. Суддя пишнословно і навіть із піднесенням оголосив ім’я чемпіона, по-християнськи поспівчував переможеному. Щоправда, відразу ж висловив сумнів у тому, що регламентний комітет зареєструє новий вид спорту, бо навіть його дебютна програма не обійшлася без допінгового скандалу: обидва “метальники” брали участь у змаганнях “під мухою”…
Максим СМАЛЬКО,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору