Рівне:

Створення та просування сайтів

Відкриття на Рівненщині виробництва «Тібро-Україна» - початок великого проекту

Рівненська область 19-лис, 2009, 16:459 Lobanovskiy 1 673
На Рівненщині у Корецькому районі відбулось відкриття ТзОВ «Тібро – Україна». Перший етап інвестиційного проекту передбачає вкладення 10 млн. грн. інвестицій та створення 35 нових робочих місць. На фабриці здійснюватиметься виробництво трикотажних панчішно – шкарпеткових виробів.
Про це повідомляє Рівненська ОДА.


Під час урочистого відкриття фабрики керівник Рівненщини Віктор Матчук зауважив, що реалізація даного проекту була би неможливою без сприяння зі сторони Державної митної служби, оскільки в Україні починається виробництво тієї продукції, яка ніколи раніше не вироблялася, коли завозиться сировина, яка ніколи раніше не завозилась. - З боку Державної митної служби можуть бути створені такі умови, що потенційному інвестору перехочеться взагалі починати цей бізнес тут, в Україні. В цьому випадку і не тільки в цьому випадку, на території Рівненської області ми навпаки відчуваємо сприяння і підтримку з боку митної служби. Вона допомагає і підказує, а ми настільки до цього не звикли. Можливо, це пов’язано з тим, що перший заступник голови Державної митної служби Ігор Піковський – наш земляк. Для мене було дуже приємно, що в дуже непростій ситуації з боку Державної митної служби ми знайшли підтримку, інвестор отримав поради, яким чином зробити все так, щоб це відповідало українському законодавству. Іноземний інвестор виконав усі вимоги, які були поставлені перед ним, і ми сьогодні бачимо початок, я впевнений, великого проекту – маленький початок великого проекту, - наголосив керівник Рівненщини.
У свою чергу перший заступник голови Державної митної служби Ігор Піковський зауважив, що митслужбою було зроблено усе для того, аби дане виробництво реалізувалось на Рівненщині. – Потрібна була досить кваліфікована робота, досить ретельний підхід митників для того, щоб швидко дозволити цьому підприємству працювати. У зв’язку з тим, що якогось досвіду саме з цією групою товарів як сировиною для виробництва на Україні не було. Я переконаний, усе зроблено на користь і державі Україна, і інвесторам, і Корецькому району, і тим людям, яких ми сьогодні бачили за робочими місцями, - зауважив він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору