Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопіль очищають від сміття

Тернопільська область 20-лис, 2009, 10:439 Lobanovskiy 960
Очищено територію за Микулинецьким кладовищем
У період, коли з території Тернополя було неможливо вивозити сміття, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про тимчасове складування відходів на території біля Микулинецького кладовища в районі об’їзної дороги.
Про це повідомляє Тернопільська міська рада.


Як розповів начальник управління житлово-комунального господарства та екології Тернопільської міської ради Олег Соколовський, щоби не допустити надзвичайної ситуації в місті, таке складування було проведено. Відповідно, після того, як доступ до полігону у селі Малашівці відновився, усе сміття, яке вивозилося на територію за кладовищем, було завантежено на спеціалізований транспорт і вивезено на малашівецьке сміттєзвалище. Ці роботи здійснювалися у присутності екологічної служби, яка фіксувала обсяг вивезення сміття.
«Станом на сьогодні територія за Микулинецьким кладовищем очищена повністю. Також, за сприятливих погодних умов, буде проведено благоустрій цієї місцевості», – повідомив Олег Іванович.
Додамо, що, з аналогічних причин, окремі перевізники вивозили відходи і на вул. Піскову. Проте зараз ця територія також звільнена від сміття. Більше того, як запевнив пан Соколовський, на території міста, де свого часу проводилося складування відходів, сьогодні все очищено.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору