Рівне:

Створення та просування сайтів

"Профорієнтаційні термінали" запроваджує у школах служба зайнятості Рівненщини

Рівненська область 23-лис, 2009, 08:409 Lobanovskiy 1 806
Програмно-апаратні комплекси "Профорієнтаційний термінал" впроваджує у двадцяти школах та гімназіях районів Рівненщини служба зайнятості. Вони встановлені тут у відповідності із інноваційним проектом цієї структури. За словами директора обласного центру зайнятості Івана Ткачука, такі електронні помічники у виборі майбутнього трудового шляху вже випробувані у нинішньому році в 17 загальноосвітніх закладах Рівного та у двох школах-інтернатах.
Про це повідомляє Віктор Мазаний, "УКРІНФОРМ".


На моніторі унікального пристрою діти мають змогу відкрити корисну інформацію, спрямувавши пошук у головне меню та його підрозділи, що складаються із блоків "Абетка професій", "Служба зайнятості - для тебе", "Де отримати професію", "Де працювати", "Пізнай себе", "Це цікаво". Є можливість ознайомитися зі змістом професій, що користуються попитом у роботодавців, станом і перспективами ринку праці, навчальними закладами, основами трудового законодавства, послугами державної служби зайнятості, трудовим шляхом відомих в Україні та світі людей.

Апаратура дозволяє переглянути і відеофільм про професії, здійснити тестування своїх нахилів та здібностей за допомогою так званого барометра професій тощо.

Згідно із проектом, до 2011 року служба зайнятості має намір розмістити такі комплекси в усіх школах краю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору