Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська міська рада закликає мешканців міста обачно ставитися до пропозицій роботи

Львівська область 23-лис, 2009, 14:039 Lobanovskiy 863
Львівська міська рада звертається до мешканців із проханням бути обережними та обачно ставитися до різного роду оголошень із пропозиціями працевлаштування.
Про це повідомляє Юрій Михайлов, Львівська міська рада.


КП «Адміністративно-технічне управління», яке здійснює нагляд за станом благоустрою міста, а відповідно має справу із несанкціоновано розміщеними рекламними оголошеннями повідомляє, що серед роботодавців, які розвішують по місту інформацію про надання роботи є багато шахраїв.

«Серйозні роботодавці переважно не розповсюджують інформацію про себе у такий спосіб. Трапляються випадки, коли на оголошенні вказують контактний телефон, а внизу малесенькими літерами зазначають вартість хвилини розмови, яка є доволі космічною. Крім того, один і той же номер телефону може вказуватись в оголошенні про надання роботи та в пропозиції діагностики і сучасних методів лікування. Такі горе-роботодавці не лише уникають відповідальності за несанкціоноване розміщення своїх оголошень, але й будь-яких контактів з управлінням, відмовляючись повідомити місце розташування свого офісу, назву фірми тощо», – каже директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

З початку цього року до адмінвідповідальності притягнуто 14 роботодавців, які розміщували свої оголошення про надання роботи у невідведених для цього місцях.

Довідка

КП «Адміністративно-технічне управління» не лише фіксує порушення щодо розміщення оголошень у невідведених для цього місцях, але й надає повну інформацію щодо легітимного способі їх розміщення, проводить роз’яснювальну роботу та надає адреси розташування інформаційних щитів, де і повинні розклеюватись такі оголошення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору