Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові за несплату 6 рекламорозповсюджувачам скасували дозволи

Львівська область 16-лис, 2009, 13:519 Lobanovskiy 837
У Львові 6 рекламорозповсюджувачам, які мають значну заборгованість перед містом, скасували дозволи на розміщення зовнішньої реклами.
Про це повідомляє Львівська міська рада.


До числа цих рекламорозповсюджувачів потрапили: ВАТ СКБ «Дністер», ДП «Константа Захід», ДП «Промінь-Захід» ТзОВ «Промінь», ЗАТ фінансова група «Страхові традиції», а також ФОП Курбан А. С та ФОП Черненко І. М. Підставою для скасування дозволів стала заборгованість цих рекламорозповсюджувачів, яка перевищила трьохмісячний тариф плати за тимчасове користування місцями для розміщення зовнішньої реклами. «Також на розгляд виконкому виносилось питання про скасування дозволу ТзОВ компанії «Водолій». Однак цей рекламорозповсюджувач частково сплатив свій борг, зменшивши заборгованість, яка стала нижчою за трьохмісячний тариф плати за місця. Відтак, підстав для скасування дозволу вже не було», – розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.
Після скасування дозволів на розміщення реклами рекламорозповсюджувачі зобов’язані добровільно демонтувати свої рекламні конструкції у 3-денний термін. У випадку невиконання цього зобов’язання, рекламоносії будуть демонтовані КП «Адміністративно-технічне управління» у примусовому порядку, а витрати за примусовий демонтаж, транспортування та зберігання рекламних конструкцій, будуть покладені на рекламорозповсюджувачів. Крім того, на рекламорозповсюджувачів будуть накладені штрафні санкції за несвоєчасний демонтаж у розмірі 50 грн. за кожен день самовільного встановлення рекламного засобу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору