Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині «Мерседес» розтрощив підводу

Рівненська область 23-лис, 2009, 15:379 Lobanovskiy 1 340
Увечері 21 листопада, повертаючись зі службового відрядження, працівники відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області стали свідками дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на 319-у кілометрі автодороги Київ-Ковель поблизу села Янівка Сарненського району. Не зупинитися ми не могли, адже просто посеред дороги лежала закривавлена людина. А от решта водіїв, які у цей час проїжджали повз місце аварії, лише пригальмовували, визирали з вікон і… прямували далі, навіть не поцікавившись, чи можуть чимось допомогти. Чому ж ви, люди, такі байдужі до чужого горя?!
Про це повідомляє ВЗГ УМВС.

Однією з потерпілих виявилася 47-річна жителька Янівки Надія. Вона намагалася підвестися, та ми, накривши її теплим одягом, порадили цього не робити. Адже у жінки міг бути перелом чи інша травма, що при русі обов’язково далася б взнаки. Її односельчанка Світлана, 1962 року народження, почувалася значно краще (щоправда, згодом лікарі виявили у неї закритий перелом ключиці), чого не скажеш про транспортний засіб, яким вона керувала. Від добротної гужової підводи залишилися самі дошки, які валялися скрізь. А от за конем і слід прохолов, певно, перелякалася тварина і втекла.
Поруч із місцем ДТП метушився водій автомобіля «Мерседес», 54-річний підприємець з Рівного Микола, вигукуючи: «Викличте міліцію!». Він, напевно, перебував у шоковому стані, і невідомо, скільки б ще часу пройшло, доки згадав би про мобільний телефон, який тримав у руках. Саме Микола, як з’ясувалося згодом, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на гужову підводу із двома жінками, що рухалася у попутному напрямку. Ми зателефонували у «швидку» та до начальника Сарненського райвідділу міліції Івана Стрибулевича. Правоохоронці на місце пригоди приїхали першими.
Невдовзі обох жінок доправили до центральної районної лікарні. Як ми уже зазначали, у Світлани діагностували закритий перелом ключиці, а в її попутниці Надії – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні травми лобної ділянки голови та гомілки. Після надання меддопомоги останню відпустили додому. Автомобіль, яким керував рівнянин Микола, помістили на територію Сарненського райвідділу міліції. За фактом ДТП наразі проводяться слідчі дії. Тим часом жінки запевняють, що на підводі були встановлені світловідбивачі, а тому не помітити їх на неосвітленій ділянці дороги водій «Мерседеса» просто не міг…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору