Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині співробітники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю викрили посадовців одного із відділень банку у розкраданні коштів

Житомирська область 26-лис, 2009, 07:529 prov 1 083
Співробітники УДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області викрили схему розкрадання коштів групою осіб, які зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою, зі сховища одного із відділень банків, розташованого в обласному центрі, викрали значну суму.
Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Як зазначає начальник Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в області Ігор Савченко, попередньо встановлено, що у період з вересня по жовтень поточного року директор відділення одного із банків, змовившись із завідуючою касою, систематично вилучали грошові кошти зі сховища відділення банку разовими сумами, які без відповідного оформлення передавали підставній особі. У даній установі на початку цього місяця було проведено ревізію цінностей, яка виявила недостачу грошових коштів на суму більше 700 тисяч гривень.

Наразі слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області відносно посадових осіб банку порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), якою передбачено позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Розслідування за даним фактом триває.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору