Рівне:

Створення та просування сайтів

Про стан військового обліку на Волині

Волинська область 27-лис, 2009, 08:089 Lobanovskiy 906
Луцький міський голова Богдан Шиба підписав розпорядження „Про стан військового обліку, підсумки бронювання військовозобов'язаних за 2009 рік та завдання щодо його покращення на 2010 рік”. Як зазначено у розпорядженні, військовий облік військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами та організаціями на період мобілізації та воєнного часу здійснюється у відповідності до вимог законів України. Разом з тим, проведені перевірки стану військового обліку та бронювання свідчать про те, що в організації цієї роботи мають місце суттєві недоліки, зокрема, безпідставне скорочення посадових осіб, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання, невиплата передбачених доплат працівникам, які виконують обов’язки за сумісництвом, незадовільне матеріально-технічне забезпечення військово-облікової роботи. Призначення, переміщення і звільнення на підприємствах, в установах та організаціях працівників, які виконують обов’язки щодо ведення військового обліку та бронювання, не завжди здійснюють за узгодженням із військовим комісаром Луцького об’єднаного міського військового комісаріату . Порядок оформлення відстрочок від призову за мобілізацією та у воєнний час на підприємствах, в установах і організаціях потребує значного покращення.

На деяких підприємствах та організаціях міста, зокрема в комунальному підприємстві “Луцькводоканал”, ВАТ “Волиньобленерго”, ВАТ “Електротермометрія “ на належному рівні організована робота з питань обліку бронювання військовозобов’язаних. Незадовільно виконуються зазначені вимоги на: Луцькому картонно-руберойдовому комбінаті , ВАТ “Луцький автозавод”.

Детальніше з Розпорядженням міського голови „Про стан військового обліку, підсумки бронювання військовозобов'язаних за 2009 рік та завдання щодо його покращення на 2010 рік від 24.11.2009 р. №619” можна ознайомитися в розділі „Нормативні документи”/ Розпорядження міського голови.

Про це Провінційці повідомляє Луцька Міська Рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору