Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині закінчився конкурс „Кращий сільський голова”

Хмельницька область 27-лис, 2009, 08:199 Lobanovskiy 1 027
Протягом тижня під головуванням заступника голови обласної ради Валентина Грищука проходить об'їзд обласною конкурсною комісією сільських та селищних рад області по підведенню підсумків з визначення переможців обласного конкурсу „Кращий сільський голова”, „Кращий селищний голова” та обласного конкурсу на кращий санітарний стан та благоустрій території, а також протипожежний захист населених пунктів в районах області у 2009 році.
Про це Провінційці повідомляє Хмельницька обласна рада.


Уже впродовж трьох днів члени комісії ознайомились з роботою сільських та селищних рад Чемеровецького, Кам'янець-Подільського, Дунаєвецького, Волочиського, Городоцького, Новоушицького та Ярмолинецького районів.
Цього року згідно прийнятих на двадцять четвертій сесії обласної ради змін до Положення про обласний конкурс серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, а також протипожежний захист населених пунктів,не лише за два перші місця будуть нагороджувати кращі населені пункти легковими автомобілями. Авто загального призначення отримають і ті дві сільські або селищні ради, які посядуть у конкурсі друге місце. Призи за два треті місця - персональні комп’ютери з принтерами і сканерами та копіювальними апаратами формату А4.
Посадові особи сільських (селищних) рад, які посіли призові місця, нагороджуються грошовими винагородами в розмірі їх посадових окладів.
Переможці ж конкурсу на звання "Кращий сільський або селищний голова" заносяться до Книги Пошани обласної ради, а також їм вручається грошова премія в розмірі мінімальної заробітної плати та відповідне свідоцтво.
Офіційне нагородження переможців конкурсів відбудеться під час урочистостей до Дня місцевого самоврядування 4 грудня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору