Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласна комісія визначила кращі сільські та селищні ради Хмельницької області

Хмельницька область 04-гру, 2009, 12:169 Lobanovskiy 1 142
3 грудня під головуванням заступника голови обласної ради Валентина Грищука відбулось засідання комісії з питань підведення підсумків та визначення переможців обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території а також обласних конкурсів „Кращий сільський голова”, „Кращий селищний голова”.
Однак, хто саме посів призові місця буде відомо широкому загалу під час урочистого святкування Дня місцевого самоврядування 7 грудня.
Про це повідомляє Хмельницька обласна рада.

Усіх учасників та переможців чекають подарунки.
Зокрема, дві сільські ради ( з північної та південної частини області), які в конкурсі на кращий санітарний стан та благоустрій території зайняли перше місце отримають легкові автомобілі "Нива".
Ще дві сільські ради, які посіли друге місце, будуть наргороджені також автомобілями "Славута".
За третє місце сільські громади отримають персональні комп’ютери з принтерами і сканерами та копіювальними апаратами формату А4.
Крім того, грошовими винагородами в розмірі посадових окладів буде нагороджено і посадових осіб органів місцевого самоврядування, які працюють у сільських радах, що посіли призові місця в обласному конкурсі серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, а також протипожежний захист населених пунктів.
З метою заохочення учасників третього етапу обласного конкурсу Грамоти обласної ради та цінні подарунки (телефони-факси) отримають усі сільські ради, які були подані на конкурс.

Щодо обласних конкурсів „Кращий сільський голова”, „Кращий селищний голова”, то тут комісія також відібрала уже переможців. Сільський та селищний голова 7 грудня під час урочистостей отримають відповідне свідоцтво та грошову премію в розмірі 10 мінімальних заробітних плат.
Прізвища переможців обласного конкурсу „Кращий сільський голова”, „Кращий селищний голова” занести в Книгу Пошани обласної ради.
Усі ж без винятку учасники цього конкурсу, які не перемогли, також будуть відзначені обласною радою цінними подарунками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору