Рівне:

Створення та просування сайтів

18-річну злодійку затримали на Івано-Франківщині

Івано-Франківська область 27-лис, 2009, 10:039 prov 860
Не зважаючи на свій вік, а цій дівчині влітку виповнилося лише 18 років, своє доросле життя мешканка одного з сіл Тисменицького району розпочинає з далеко не найкращих вчинків. Зараз є серйозні підстави підозрювати дівчину у вчиненні щонайменше двох злочинів, пов’язаних з посяганнями на майно громадян.
Про це Провінційці повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Як встановлено, у жовтні в обласному центрі вона серед скупчення людей поблизу продуктового ринку обікрала чоловіка, заволодівши його мобільним телефоном, а за деякий час наважилася на ще тяжчий злочин, пов’язаний з незаконним проникненням у чуже помешкання. Цього разу зловмисницю було затримано відразу ж після того, як господар оселі виявив факт крадіжки і звернувся в Тисменицький райвідділ міліції.
Особу невідомого крадія встановили старші дільничні інспектори капітани міліції Володимир Жидан і Роман Шнайдер. Міліціонери затримали дівчину з речовими доказами: у неї вилучені дві банківські картки господаря обікраденої оселі. Щоправда, як з’ясовано, зловмисниця спромоглася максимально скористатися наслідками злочину, знявши з рахунку всю суму грошей. Правоохоронці не виключають того, що ця дівчина може бути причетною до скоєння інших майнових злочинів. Вирішується питання про обрання затриманій міри запобіжного заходу.
Тим часом звертаємо увагу громадян на те, що в жодному разі не варто зберігати в одному місці банківські картки з інформацією про коди доступу до них. Адже без записки з кодом карткою практично неможливо скористатися сторонній особі. Тим паче, що одразу після втрати банківської картки її господар повинен негайно повідомити про це в банківську установу і заблокувати можливість несанкціонованого доступу до неї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору