Рівне:

Створення та просування сайтів

Підприємців Чернівців, які дотримувалися карантину, звільнили від ринкового збору

Чернівецька область 27-лис, 2009, 10:069 prov 863
Підприємцям, які здійснюють торгівлю та надають послуги на ринках і мікроринках Чернівців, що були на два тижні – з 30 жовтня до 14 листопада – закриті на карантин, надали пільги зі сплати ринкового збору у розмірі100%. Таке рішення одностайно 26 листопада прийняла сесія міської ради.
Про це Провінційці повідомляє Чернівецька міська рада.


Пільги зі сплати ринкового збору в розмірі 100% з 30 жовтня до 14 листопада надано юридичним та фізичним особам – підприємцям, що здійснюють торговельну діяльність (надають послуги) на непродовольчих , в тому числі квіткових, ринках та мікроринках, а також з пунктів і секторів з продажу непродовольчих товарів на продовольчих, змішаних ринках та мікроринках Чернівців.
Ці пільги не поширюються на підприємців , які проводили торгівлю непродовольчими товарами або надавали послуги, порушуючи рішення міської надзвичайної протиепідемічної комісії щодо впровадження карантину.
Кількісний та персональний склад підприємців, яким буде надана пільгу зі сплати ринкового збору, затверджується адміністрацією ринку, підписується керівником та головним бухгалтером, погоджується з департаментом економіки міської ради.
Сесія міської ради також рекомендувала адміністраціям ринків та мікроринків міста за період карантину не справляти плату за надання послуг з утримання торговельних місць у належному стані з підприємців , як юридичних, так і фізичних осіб, з якими укладені угоди про надання в користування торговельних місць .
Як повідомив міський голова Микола Федорук, надаючи підприємцям пільги зі сплати ринкового збору, міський бюджет недоотримає 750 тисяч гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору