Рівне:

Створення та просування сайтів

Карантин у Чернівцях відмінено

Чернівецька область 27-лис, 2009, 14:219 prov 1 150
Про припинення з 26 листопада у Чернівцях карантинних заходів прийняла рішення міська надзвичайна протиепідемічна комісія. Відповідну постанову винесе головний державний санітарний лікар міста.
Про це повідомляє Чернівецька міська рада.


Міському управлінню освіти доручено з 26 листопада організувати навчально-виховний процес у всіх школах, ліцеях, гімназіях, дошкільних та позашкільних установах міста. Школярі та дошкільнята до занять допускатимуться без довідок.
До початку роботи навчальних та дошкільних закладів в усіх приміщеннях проведено дезінфекцію, кварцування, забезпечено належний температурний режим.
Ще два тижня після завершення карантину в усіх навчальних та дошкільних закладах буде здійснюватися триразове прибирання та регулярне провітрювання приміщень. В організації навчального процесу не застосовуватиметься кабінетна система, на уроках фізкультури буде дозволено лише оздоровчі вправи. Впродовж двох тижнів після завершення карантину в навчальних закладах не проводитимуть масових заходів, дискотек, тематичних вечорів.
Управління освіти та охорони здоров’я розробили графіки проведення у школах та дитсадках медичного огляду дітей, провели інструктаж із медпрацівниками щодо порядку проведення таких оглядів.
Усіх дошкільнят перед допуском до групи оглядатиме медпрацівник закладу. В усіх школах перед початком першого уроку медпрацівник проводитиме опитування школярів кожного класу. Діти з ознаками захворювання та скаргами на погане самопочуття проходитимуть поглиблений огляд в медкабінеті. Окрім того, за окремих графіком, впродовж трьох днів усі школярі будуть оглянуті лікарем. При виявлені у дитини ознак захворювання освітяни інформуватимуть батьків і до їх прибуття ізолюватимуть таку дитину в окремому спеціально підготовленому приміщенні.
З 26 листопада у Чернівцях дозволено приступити до роботи також усім закладам культури, кінотеатрам, розважальним закладам, комп’ютерним та інтерактивним клубам і центрам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору