Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники Тернопільщини провели навчання на станції АТС

Тернопільська область 27-лис, 2009, 14:239 prov 1 000
Внаслідок короткого замикання електрообладнання на станції АТС Тернопільської філії ВАТ «Укртелеком», що знаходиться по вулиці Мазепи міста Тернополя, виникла пожежа. Полум’я швидко розповсюджувалось легкозаймистими матеріалами. Горіння супроводжувалось високою температурою, виділенням великої кількості продуктів згорання. Існувала небезпека обрушення несучих конструкцій, розповсюдження пожежі по всій площі станції. Саме за таким тактичним задумом 24 листопада розпочались пожежно-тактичні навчання сил Тернопільського гарнізону пожежно-рятувальної служби спрямовані на відпрацювання навиків гасіння пожеж у відділеннях зв’язку.
За декілька хвилин після повідомлення про умовну пожежу, біля приміщення АТС вже розгортались підрозділи МНС. Після завершення евакуації персоналу, бійці ланки газо-димозахисної служби розпочали пошук можливих потерпілих, в цей час вогнеборці проклали магістральну і робочу лінії для подачі води до джерела пожежі та розпочали гасіння. Кожен новий підрозділ, що прибував до місця умовної пожежі займав своє місце згідно з схемою розташування сил та засобів. Врешті, після відпрацювання всіх необхідних заходів згідно плану дій, умовне пожежу було ліквідовано і пролунала команда «відбій!»
У навчаннях взяли участь підрозділи Тернопільського міського управління та частини спеціальної пожежної техніки обласного управління МНС.

Про це повідомляє ГУМНС України в Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору