Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькій області врятована 4-річна дитина та 18 осіб евакуйовані під час пожежі

Хмельницька область 06-лют, 2012, 15:299 prov 980
5 лютого о 17:34 у місті Нетішин до самостійної державної пожежної частини №8 першого загону державної пожежної охорони Управління МНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Незалежності, повідомляє Провінційці прес-служба У МНС у Хмельницькій області.
Жінка, яка телефонувала до рятувальної служби, повідомила, що у палаючому помешканні знаходиться її 4-річна донька. Невідкладно до місця виклику прибули 5 одиниць пожежної та спеціальної техніки пожежно-рятувальних підрозділів міста. На момент прибуття рятувальників з квартири йшов густий дим, який розповсюджувався на верхні поверхи житлового будинку.
Вогнеборці створили 4 ланки газодимозахисної служби. Одна з них одразу приступила до гасіння пожежі, інша проникла в охоплене вогнем приміщення і розшукала дитину. Її винесли з квартири та передали в руки медикам швидкої. На даний час дівчинка перебуває в реанімаційному відділенні місцевої лікарні, проте її життю вже нічого не загрожує. Решта ланок займалися евакуацією мешканців з верхніх поверхів будинку. Рятувальники професійно та швидко ліквідували пожежу, тим самим мінімізували збитки та врятували життя 18 мешканцям будинку.
За попередніми даними, пожежа виникла внаслідок короткого замикання в електрообігрівачі.
У зв'язку з цим МНС закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та на виробництві, дбати про свою безпеку та безпеку тих, хто знаходиться поруч. Проявляйте особливу пильність при використанні електрообігрівачів
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору