Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині семилітній хлопчик убив 53-річного чоловіка

Львівська область 28-лис, 2009, 12:179 prov 1 085
Знайшли тіло на околиці селища, поблизу траси. Правоохоронці спочатку припустили, що громадянин загинув у ДТП, бо травми на його тілі були від сильного удару, а на шосе залишилися сліди від гальмування.
Міліціянти звернулися до людей, які живуть поряд. Зайшли на одне подвір’я неподалік, звернулися до господаря. Він чомусь був розгублений. А у дворі правоохоронці помітили якісь плями, схожі на кров. Коли почали допитуватися про їхнє походження, хазяїн розповів про події, що сталися напередодні. Зізнався: чоловіка вбили тут. А потім вивезли до дороги.
Михайло Козар, перший заступник керівника Городоцького РВ міліції:
- Перша версія була, що даний труп є наслідок ДТП. Але в ході міроприємства було доведено, що даний чоловік був вивезений на тачці. Дане вбивство було скоєне в нього на подвір’ї, після чого вночі, коли не було свідків, він на тачку погрузив і вивіз на дорогу.
Певного дня до господаря будинку, Андрія, завітав приятель. Прийшов уже напідпитку, ще й пляшку з собою приніс. Після кількох чарок, гість зовсім захмелів і заснув у хліві друга. На подвір’ї саме бавився семирічний син хазяїна. Хлопчик підійшов до чоловіка й почав виганяти його додому. Це бачила сусідська дівчинка.
Уляна, свідок:
- Щоб той дядько йшов додому. А він не хтів йти додому, він вже старенький був, випив багато.
П’яниця не реагував. Тоді хлопчик узяв граблі, що стояли поряд, і став бити ними лежачого. Упродовж години дитина дубасила чоловіка то граблями, то іншим реманентом. Коли з будинку вийшов батько, помітив кров біля хліва.
Андрій, батько хлопчика:
- Я помітив кров. Витягнув, почав мити, а там все розбите, кров. Я його на кухню затягнув, піднімаю. А там ще більше кров. Він вже хрипів. Я вже був переляканий такий, що я вже не знав, що сам роблю. Він помер.
Перестрашений батько дочекався ночі. Поклав тіло на візка й вивіз до траси. Пояснити дій сина не може. Дитина лише просить пробачення за скоєне.
Андрій, батько хлопчика:
- Я не хотів, пробач мені.
Чоловік часто приходив до них у гості. Добре ставився до малого. На думку батька, єдине, що могло розлютити дитину - це неприязнь до п’яних.
Андрій, батько хлопчика:
- Я все думав, що це із-за цього все це. Він до мене прийшов п’яний. Може ще й таке бути. Я не виключаю цього. Інших в мене нема висновків, що могло б бути.
Дільничний інспектор уважає, що хлопчик не має родинного затишку. Батько виховує сина сам майже від народження і, можливо, не може приділити йому належної уваги.
Анатолій Деревецький, дільничний інспектор с.м.т. Великого Любіня:
- Дитина не мала материнської уваги. Батько не перебував у шлюбі. Мати народила дитину і просто батькові принесла на виховання. На, будь ласка, виховуй. То твоя дитина. А я пішла жити далі.
Натомість директор школи, в якій навчається хлопчик, каже, що Андрій дуже турботливий батько. Постійно цікавиться успіхами сина. І малий його дуже любить.
Олег Матківський, директор Великолюбінської загальноосвітньої школи:
- Батько дитині увагу приділяв, постійно приводив дитину на підготовку, коли ми його приймали до школи. Дитина одягнута, доглянута, нагодована. Батько навіть на перший дзвоник розучував з ним невеликий сценарій, віршики. Дитина так само виступала. Нормальний, врівноважений. Це дивно, незрозуміло, і навіть не можу сказати, чому так сталося.
Нині триває слідство. А з хлопчиком працюють психологи.

Уляна Сенько, Юрій Котоус, Львівська область. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору