Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті пасажир автобуса перевозив два кілограми вибухівки

Рівненська область 28-лис, 2009, 12:179 prov 967
Певно, пасажири рейсового автобуса «Мукачево-Розтока» й гадки не мали, що стануть свідками затримання зловмисника, який увечері 24 листопада подорожував громадським транспортом, прихопивши зі собою майже два кілограми тротилу.
Про це Провінційці повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.


Під час спільної операції працівники міліції та Управління служби безпеки краю встановили, що житель міста Свалява Закарпатської області добирався рейсовим автобусом до села Жденієво Воловецького району з небезпечним арсеналом.
Можна лише собі уявити, що пережили пасажири, коли після вимушеної зупинки у селі Грабівниця з пакунків одного з пасажирів автобуса оперативники почали діставати тротил (загалом два кілограми), електродетонатори та детонуючий шнур. Сам затриманий пояснив, що вибухівку перевозив для подальшого продажу своєму знайомому, який проживає у Жденієві. Хотів заробити на цій оборудці 700 гривень. Такою «смішною» сумою зловмисник оцінив життя близько десяти пасажирів, адже у випадку детонації вибухівки автобус ПАЗ міг перетворитися на купу металобрухту! Вирішується питання про порушення стосовно зловмисника кримінальної справи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору