Рівне:

Створення та просування сайтів

Житель Рівненщини у подарунок віз півкілограма наркотиків

Кримінал 04-бер, 2011, 13:519 Lobanovskiy 1 268
Отримавши оперативну інформацію, що один із пасажирів автобуса, який направляється у м. Пінськ республіки Білорусь, співробітники ВБНОН УМВС спільно з працівниками Рівненської митниці зреагували миттєво. Під час перевірки рейсового автобуса “Рівне-Мінськ” службовий собака зреагував на одного із пасажирів.

Працівники ВБНОНу на посту «Городище» затримали 33-річного Руслана, жителя с. Кочів’я Костопільського району, який намагався перевезти через кордон в республіку Білорусь 450 грамів речовини, ззовні схожої на марихуану, — повідомив начальник сектору відділу по боротьбі із незаконним оббігом управління МВС України в Рівненській області Олександр Нагорнюк.
Чоловік проявив неабияку винахідливість та прив’язав наркотичну речовину у себе на тілі. Один із пакетиків він за допомогою клейкої стрічки приліпив до пояса, інший — прив’язав до руки.
Руслана доставили у Дубровицький райвідділ, де він пояснив працівникам міліції, що у Білорусь їхав до свого знайомого, якому віз у «подарунок» 450 грамів наркотиків. До кого саме він направлявся, наразі встановлюють правоохоронці.
Вилучена речовина направлена на дослідження в НДЕКЦ. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.305 Кримінального кодексу України (Контрабанда). За такий презент чоловікові «світить» до 8 років позбавлення волі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору