Рівне:

Створення та просування сайтів

Собака знайшов маріхуану

Кримінал 18-бер, 2010, 10:129 prov 1 127
В одного з пасажирів потягу № 372 сполученням “Львів – Мінськ” завдяки службовому собаці на кличку Джек рівненські митники виявили наркотики. Це трапилося на відділі митного оформлення “Удрицьк”.
Митники спільно з працівниками ЛВ УМВС України на станції “Сарни” та прикордонниками провели детальний огляд речей та одягу пасажира. В результаті виявили подрібнену речовину зеленого кольору масою 208,5, що знаходилась в поліетиленовому пакеті, обмотаному на поясі та прикріпленому клейкою стрічкою до тіла.
В своїх поясненнях пасажир, мешканець м.Сарни 1964 року народження, вказав, що пакет із “травою” (за попередніми ознаками – маріхуана) знайомий за винагороду йому запропонував перевезти до Республіки Білорусь.
Вже встановлено, що чоловіка затримують не вперше. Він давно знайшов шлях для збуту небезпечного краму до сусідньої країни – у 2005 році його вже притягали до кримінальної відповідальності за спробу контрабанди понад 700 грамів макової соломки до Республіки Білорусь через пункти пропуску Рівненської митниці і відбував покарання – 4 роки позбавлення волі.
Митники склали протокол про порушення митних правил, вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Прес-центр Рівненської митниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору