Рівне:

Створення та просування сайтів

Митники розкрили минулорічний злочин

Кримінал 01-чер, 2006, 20:069 prov 996
Рівненські митники розкрили злочин, який стався ще 27 грудня 2005 року. Нагадаємо, тоді близько другої години ночі під час здійснення прикордонно-митного контролю залізничного потягу №372 сполученням «Львів-Мінськ» у вагоні №5 знайшли поліетиленовий пакет. В ньому знаходилася подрібнена речовина рослинного походження.
Згідно з результатом проведеного експертного дослідження, вказана речовина була ні чим іншим, як маковою соломкою. Незважаючи на те, що її було не так і багато — 90 грамів, митники склали протокол про порушення митних правил. Для громадян, які не знають: макова соломка — особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено.
Під час опитування осіб, які перетинали державний кордон України у вказаному вагоні, власника наркотика не знайшли.
Як повідомили з прес-центру Рівненської митниці, 16 травня 2006 року в результаті спільних заходів лінійного відділу міліції станції «Сарни» та працівників Рівненської митниці встановлено особу, яка намагалася перевезти маковиння через кордон.
Тепер порушнику доведеться відповідати перед законом за статтями 15 ККУ – «Замах на злочин» та ст. 305 – «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прокурсорів».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору