Рівне:

Створення та просування сайтів

Митники затримали білоруса-наркомана

Кримінал 18-травня, 2006, 15:539 prov 1 025
Під час огляду автобуса марки “ЛАЗ 699” в пункті пропуску “Прикладники” рівненські миники під заднім сидінням виявили саморобний контейнер із циліндра медичного шприца. В ньому знаходилася рідина коричневого кольору. Як виявилося пізніше, це був екстраційний опіум. Про це повідомили у прес-центрі Рівненської митниці.
Митники почали опитувати пасажирів автобуса за сполученням “Рівне-Пінськ” з метою встановлення власника наркотиків. Як виявилося, психотропна речовина належала громадянину Білорусі, який сів в автобус у селищі Зарічному. Як пояснив молодик, контейнер він знайшов на території автовокзалу цього поліського райцентру. І, будучи особою, яка вживає наркотики, вирішив взяти знахідку із собою з метою подальшого використання.
Відповідно до українського законодавства, опій — особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого є забороненим.
Наразі Рівненська митниця винесла постанову про порушення кримінальної справи щодо громадянина Республіки Білорусь за ознаками ч.1 ст.15 і ч. 2 ст. 305 КК України. Білорус-наркоман знаходиться в слідчому ізоляторі. Незабаром слідчі встановлять міру покарання для мешканця сусідньої країни.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору