Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі все-таки буде сортувальна лінія

Тернопільська область 01-гру, 2009, 08:009 Lobanovskiy 1 176
Як повідомлялося раніше, міський голова Тернополя Роман Заставний, неодноразово перебуваючи у робочих поїздках в Києві, продовжував перемовини з урядовцями щодо передачі нашому місту сміттєсортувальної лінії, що знаходиться у розпорядженні Державної компанії «Укрекокомресурси».

«Три місяці нашого спільного діалогу дали результат: сміттєсортувальна лінія буде в Тернополі, - говорить Роман Йосипович. – Я впевнений, що одна конкретна справа вартує більше, ніж сотня нічим не підтверджених слів».

Як результат цих ініціатив, дано доручення Першого віце-премєр-міністра України О.Турчинова керівнику ДК «Укрекокомресурси», укласти відповідну угоду з Тернопільською міською радою щодо використання лінії із сортування твердих побутових відходів.

За словами Р.Заставного, він зараз готує необхідний пакет документів, щоб підписати цю угоду та відпрацювати механізм перевезення установки в Тернопіль.

«Це стане приємним подарунком всім тернополянам та на іменини мені особисто», - зазначає міський голова.

Нагадаємо, що перше знайомство сторін відбулося ще 10 вересня під час перебування делегації бізнесменів Швейцарії, Нової Зеландії, США та Державної компанії «Укрекокомресурси» у Тернополі.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору