Рівне:

Створення та просування сайтів

Створено комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Екоресурси»

Тернопільська область 08-гру, 2009, 11:199 Lobanovskiy 1 689
Створено комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Екоресурси», яке провадитиме господарську діяльність у сфері збирання, сортування, транспортування, переробки та утилізації відходів як вторинної сировини. Відповідне рішення прийняли депутати міської ради на засіданні позачергової сесії міської ради 7 грудня.

Нове комунальне підприємство, яке знаходитиметься на вул.Об’їзній,4а, створене з метою будівництва та експлуатації сортувально-сміттєперевантажувальної станції твердих побутових відходів, залучення науково-технічного потенціалу до реалізації ефективних методів та розробок проблем оброблення відходів та утилізації, впровадження технологій та заходів із зниження шкідливого впливу відходів на навколишнє середовище, формування банку даних нових еколого-технічних розробок та їх впровадження.

Як зазначив міський голова Роман Заставний, дане рішення прийнято на виконання угоди із державним підприємством з утилізації відходів як вторинної сировини «Укрекомресурси» Кабінету Міністрів України, згідно з якою міська рада зобов’язується створити комунальне підприємство, що провадитиме відповідну господарську діяльність, виділити земельну ділянку і приміщення.

Також Роман Йосипович зауважив, що відповідно до розпорядження Першого віце-прем’єр-міністра України, сміттєсортувальна лінія передається нашому місту із збереженням державної власності.

У рамках розв’язання проблеми утилізації твердих побутових відходів Тернопіль має можливість стати учасником пілотного проекту й отримати автотранспорт, наземні і підземні контейнери, інше обладнання, повідомив міський голова.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору