Рівне:

Створення та просування сайтів

Міська влада Тернополя знову пішла назустріч всім тернополянам

Тернопільська область 04-гру, 2009, 12:189 Lobanovskiy 953
Рішення про скасування сплати пайової участі на розширення та реконструкцію міських водо- та каналізаційних мереж прийняв виконавчий комітет міської ради, скасувавши відповідні пункти свого ж рішення від 19 листопада 2008 року.

Міський голова Тернополя Роман Заставний виступив ініціатором прийняття такого рішення, метою якого є забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста, підвищення платоспроможності населення та забезпечення реалізації житлових прав громадян в умовах світової фінансової кризи.

Таким чином, усі забудівники чи мешканці нашого міста, хто веде будівництво чи здійснює реконструкцію не сплачуватимуть коштів пайової участі на розширення та реконструкцію міських водо- та каналізаційних мереж.

«Ми розуміємо всіх, хто відчуває на собі тиск фінансової кризи, - роз’яснює міський голова Роман Заставний, - тому це рішення дасть можливість забудівникам акумулювати свої кошти та, думаю, зменшити вартість одного метра квадратного житла своїм пайовикам».

Відтепер скасовано п. 2, 3, 4, 5 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.11.2008 року №2286 «Про затвердження вартості пайової участі на розширення і реконструкцію міських мереж та об’єктів водопроводу і каналізації при видачі технічних умов на підключення до водопровідно-каналізаційної системи КП «Тернопільводоканал».

Єдиним соціальним внеском залишається плата в розмірі 2-4 відсотки від загальної кошторисної вартості будівництва (реконструкції) об’єкта, яка зараховуватиметься до спеціального фонду міського бюджету та спрямовуватимуться на створення і розвиток інженерно- транспортної та соціальної інфраструктури нашого міста.

«Ми також звернемося до структур ВАТ «Тернопільміськгаз» та міського РЕМУ, щоб і вони зменшили навантаження на будівельників та долучилися до формування позитивного економічного мікроклімату в нашому місті», - підсумував Роман Йосипович.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору