Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 16-сер, 2007, 15:159 prov 1 374
Розіграли

12 червня до чергового Рівненського МВ УМВС надійшло анонімне телефонне повідомлення про підкладений вибуховий пристрій у приміщенні кінопалацу “Україна”. Об’єкт взяла під охорону група ОГП УМВС в області. Відразу ж провели евакуацію персоналу кінопалацу (30 чоловік), відмінили кіносеанс, що планувався на 11.00. Піротехніки провели обстеження всіх приміщень будівлі, але вибухового пристрою не виявили.

Впала з підводи

Нещасний випадок трапився в селі Черешнівка Дубенського району. Перевозячи на підводі солому, не втрималась і впала на асфальт 55-річна дубенчанка Валентина, санітарка онкодиспансеру. Жінка від отриманих травм померла на місці події.

Наркотики в маси не пішли

Цілу нарколабораторію влаштував у себе вдома 58-річний Вадим, житель Костопільського району. Працівники міліції у нього в господарстві виявили 10 літрів коричневої рідини з запахом розчинника, три наповненні наркотичною сумішшю медичні шприци та засоби для виготовлення дурману.

Четверо на одного

У Млинівському районі 40-річні Ростислав і Григорій, 36-річний Микола та 23-річний Володимир на вулиці села вирішили повправлятися в бойовому мистецтві. Спаринг-партнером обрали 20-річного односельчанина Віктора. Після бою „четверо проти одного” юнаку довелося надавати першу невідкладну допомогу.

Магазин спорожнів

Неповнолітній житель Острозького району Вадим, розбивши віконне скло у продовольчому магазині в селі Оженин, викрав продуктів харчування на 400 гривень. До того ж забрав і 250 гривень готівкою, що лежали в касі.

„Нокії” користуються попитом

У ніч на 12 серпня двоє рівнян – 30-річний Олександр та 22-річний Олексій – неподалік супермаркету «Літа», що на вулиці Дубенській в обласному центрі, вирішили „позичити” у 19-річного рівнянина Михайла модний мобільник „Нокіа”. Застосувавши всю красномовність, яка була в їхньому словниковому запасі, молодики змусили рівнянина віддати телефон. Проте довго насолоджуватися відібраним мобільником чоловікам не довелося: їх невдовзі затримали працівники міліції. У схожу ситуацію потрапив ще один власник телефону „Нокіа” – 48-річний Богдан. Його побив та забрав мобільник біля диско-бару „Маршал” 19-річний Денис.

Необережність

До Радивилівської центральної районної лікарні у важкому стані госпіталізували 14-річного місцевого жителя Олександра з діагнозом: термічні опіки І-ІІІ ступенів тулуба, обличчя, верхніх та нижніх кінцівок. Опіки школяр отримав унаслідок спалаху бензину, який через необережність розлив на одяг.

Оса-вбивця

Звичайний на перший погляд укус оси став смертельним для 51-річного Григорія із села Гремяче Острозького району. У чоловіка була алергія. А кваліфіковану медичну допомогу відразу потерпілому ніхто із свідків трагедії не надав.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору