Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 03-сер, 2006, 11:599 prov 1 276
Впав на вулканізатор
Потрапив у травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ 9-річний Юрій, мешканець села Телковичі цього ж району. Школяр отримав опіки руки 1-2 ступенів, спини та грудної клітки. Хлопчик впав на вулканізатор (пристрій для заклеювання автокамер та гуми), коли разом із батьком заклеював шини. Стан потерпілого середньої тяжкості.

Невдала крадіжка
З кабінету однієї з державних установ, розташованої у Рівному на вулиці Данила Галицького, 29-річний Олександр С., житель міста Рівного, викрав вісім пластикових карток «Нафтогазкард» та мобільний телефон «Нокіа 3100». Речі належали одній із працівниць цієї установи. Злодія затримали і тепер його очікує покарання, можливо, ув’язнення, бо чоловік уже мав проблеми із законом і до цього випадку.

Чуваки-розбійники
Четверо жителів Зарічненського району — 27-річні Олександр П. та Віталій К., 29-річний Василь П. і 24-річний Олег К., погрожуючи фізичною розправою 31-річному зарічненцю біля одного із кафе цього райцентру, відібрали у того золотий ланцюжок із хрестиком.

Гранати, але не їстівні
В селі Залужжя Дубенського району під час проведення земляних робіт у господарстві 74-річного Федора виявили протитанкову гранату часів Великої Вітчизняної війни. Подібну знахідку знайшли і в ставку в селі Межиріччя Острозького району. Вибухівку знешкодили.

Проїжджа частина таїть небезпеку
На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Бранів 39-річний Мацей, житель міста Лодзь, що у Польщі, керуючи автомобілем «Шкода-Октавія», збив 75-річну Ольгу, яка проживала в Корці. Пенсіонерка від отриманих травм померла на місці пригоди. Також виявився останнім перехід дороги і для 41-річного гощанця Анатолія А. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння раптово вийшов на проїжджу частину і потрапив під колеса автомобіля «Хюндай».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору