Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 13-лип, 2006, 10:319 prov 1 134
Фальшивомонетник чи жертва?
Правоохоронці підозрюють 20-річного жителя міста Радивилова у розповсюджуванні фальшивих стодоларових банкнот. Він у банку «Аваль» намагався обміняти несправжню валюту на гривні.

Погана дружина
40-річний житель Сарненського району поскаржився в міліцію на свою дружину Валентину Д. Чоловік стверджує, що вона відібрала в нього особисті документи та платіжну картку «Ощадбанку», звідки взяла майже дві тисячі гривень.

Обкрадають рідних
31-річний мешканець обласного центру Віктор Ж., із батьківської квартири викрав відеомагнітофон «Хюндай» та мобільний телефон «Нокіа-1100». Тепер батько може і не пустити сина-злодія до своєї оселі. Також постраждала від рук родича-зловмисника і жителька Березнівського району. У неї з домівки викрав 400 гривень рідний 22-річний брат Валерій.

Тайсон в кафе
Влаштував кулачні бої з відвідувачами одного з розважальних закладів міста Дубно 30-річний місцевий житель Артем. Чоловік не злякався, що присутніх було значно більше і почав їх ображати нецензурними словами та бити. Невідомо чи відвідувачі дали відсіч безстрашному «боксеру», але до рук правоохоронців молодик все ж таки потрапив.

постраждав невідомий
8 липня на вулиці Млинівській неподалік Луцького кільця в ДТП потрапив пішохід. 23-річний рівнянин Юрій, керуючи автомобілем «ІЖ 2715», їхав в напрямку кільця і збив пішохода, який несподівано вийшов на проїжджу частину у невстановленому місці. В результаті наїзду пішохід, особа якого допоки не встановлена, отримав політравму. У безсвідомому стані його госпіталізували до реанімаційного відділення Рівненської ЦМЛ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору