Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 18-сер, 2005, 17:129 prov 1 207
Фальшивки
Нещодавно правоохоронці встановили особу чоловіка, який 21 липня 2005 року розраховувався в одному із кафе села Краснопілля Гощанського району фальшивою купюрою номіналом 50 гривень. Ним виявився житель села Чудниця 20-річний Андрій.

Підозрюють держслужбовця
Затриманий за статею 115 КПК України начальник Управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Юрій Собчук. Встановлено, що будучи державним посадовцем в 2003-2004 роках, він допустив перевищення бюджетних асигнувань. Сума збитку встановлюється.
Проводиться слідство.

Страждають пішоходи
На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне водій автомобіля “Фольксваген-Джета” Ганна М., 1961 р.н., жителька республіки Білорусь здійснила наїзд на пішохода Віктора С., 1986 р.н., який переходив дорогу поза пішохідним переходом. В результаті ДТП пішохід одержав забій лівої гомілки і був госпіталізований в травматологічне відділення смт. Клевань. Також не поталанило Тетяні З., 1969 р.н., на яку здійснив наїзд автомобілем “Форд-Транзит” невідомий водій. В результаті цієї пригоди постраждала потрапила в нейрохірургічне відділення ЦМЛ міста Рівне

Крадуть
Продукти харчування, цигарки та спиртні напої викрали з магазину в селі Мале Вербче Сарненського району двоє місцевих мешканців 42-річний Василь П, та 15-річний Іван К. Також затриманий 26-річний рівнянин Павло Ч, який викрав 105 кілограмів кукурудзи з поля СВК в селі Горбаків.

Смерть у воді
12 серпня в селі Олексин Рівненського району під час купання у водоймі втопився місцевий житель 25-річний Андрій.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області підготував Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору