Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-кві, 2008, 15:289 prov 1 369
Розпалювати багаття потрібно вміти
Отримав опіки під час розпалювання багаття та потрапив у реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ 14-річний Іван з села Глушиця. Він отримав термічний опік полум’ям I-III ступенів внутрішніх поверхонь стегон ніг, статевих органів, правої кисті. Стан потерпілого – середньої важкості.

Школяр під запорожцем
Водій автомобіля «ЗАЗ-11021» 29-річний Андрій О. скоїв наїзд на 10-річного пішохода Антона Г., учня четвертого класу, який раптово вибіг на дорогу поза пішохідним переходом. Пішохід з травмами госпіталізований у травматологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

Фальшивий Шевченко
В одному з супермаркетів Рівного правоохоронці затримали 51-річну жительку обласного центру Вікторію, яка намагалася розрахуватися за придбаний товар купюрою номіналом 100 гривень з ознаками підробки. Гроші вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Рівненській області.

Молдовани-нелегали
Під час проведення операції «Мігрант» у ході відпрацювання Острозького району правоохоронці виявили громадян Республіки Молдова Валентина та Вероніку, які порушили правила перебування на території України. Нагадаємо, що операція «Мігрант» розпочалась на Рівненщині з 11 квітня.

Збив велосипедиста
У п’ятницю в селі Довговоля Володимирецького району водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», 38-річний Олександр, збив велосипедиста. Водій легковика, житель Володимирця, їхав з райцентру до Кузнецовська. Не вибравши безпечної швидкості, водій не помітив попереду себе велосипедиста, 46-річного Леонтія із села Довговоля, і збив його. У результаті ДТП велосипедиста з закритим переломом кісток лівої гомілки, забійною раною лобної ділянки голови госпiталiзували до травматологiчного вiддiлення Володимирецької ЦРЛ.

Підвищення
Суддею Київського окружного адміністративного суду призначений Сергій Штогун, який донедавна був головою Острозького міжрайонного суду. До середини травня триватиме процес передачі справ, які ще не встиг розглянути пан Штогун.
Професійне свято
15 квітня співробітники карного розшуку України відзначили 89 річницю від дня створення своєї служби.

Не пийте підробку
17 тисяч пляшок горілки з марками акцизного збору, що мають ознаки підробки, виявили минулого тижня під час проведення операції «Акциз» працівники головного відділу податкової міліції ДПІ у місті Рівному на території обслуговування. У ході огляду працівники податкової міліції вилучили алкогольну продукцію, триває перевірка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору