Рівне:

Створення та просування сайтів

Кототко

Кримінал 24-кві, 2008, 13:029 prov 1 550
Невдала крадіжка
Правоохоронці затримали 24-річного жителя села Чемерне Сарненського району, який через вікно намагався проникнути в літню кухню господарства свого односельчанина Андрія.

Чоловік з патронами
У господарстві 26-річного жителя селища Біловіж Рокитнівського району правоохоронці виявили та вилучили 28 патронів калібру 5.45 міліметра.

Впав у каструлю з окропом
У суботу з термічними опіками спини та сідниць потрапив в опіковий центр Рівненської обласної лікарні трирічний Артем, житель села Хотинь Рівненського району. Малюк отримав опіки ІІ-ІІІ ступенів спини, сідниць, лівого плеча, впавши в каструлю з окропом. Медики оцінюють його стан як стабільно важкий.

Не помітив пішоходів
У суботу в селі Клевань Рівненського району водiй «ВАЗ-2108» 25-річний Сергій, житель села Клевань-2, збив двох пішоходів. Водій, рухаючись зi сторони вулиці 1 Травня в напрямку автодороги Устилуг–Луцьк–Рівне, наїхав на пішоходів: 19-річного Андрія, жителя Рівненського району, та 18-річну Вікторію, жительку села Оржів. Пішоходи рухалися попереду по проїзній частині дороги в попутному напрямку. У результаті аварії юнака з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною чола доставили в приймальне відділення Клеванської ЦРЛ. Вікторія отримала забої кистей рук. Її доправили в приймальне відділення Клеванської ЦРЛ. Після надання медичної допомоги потерпілі залишили лікувальний заклад.

Розум однаковий
Отримали термічні опіки під час розпалювання грубки 34-річний Микола та його чотирирічний син Павло з села Варковичі Дубенського району. Вони вкинули у вогонь балончик від парфумів і він вибухнув. З опіками обличчя та рук потерпілі перебувають в обласній лікарні.

Забув про документи
Не склав відповідних документів на осіб, котрі займалися незаконною вирубкою дерев, майстер одного з лісництв Березнівського району. Своїми діями 29-річний Анатолій Р. заподіяв шкоду державному підприємству на 30 000 гривень.

Бавляться наркотиками
Шприц з рідиною коричневого кольору виявили та вилучили працівники відділу Державтоінспекції під час огляду автомобіля 31-річного Сергія П., жителя Корецького району. Вилучене направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області. А у 37-річної Ірини, жительки районного центру, працівники Здолбунівського райвідділу міліції виявили та вилучили маріхуану.

Піймали браконьєра
Поблизу ставка в селі Перенятин Радивилівського району працівники міліції затримали 55-річного жителя села Підземче, який займався незаконним виловом риби.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору