Рівне:

Створення та просування сайтів

Бензин – не іграшка

Кримінал 10-травня, 2007, 18:039 prov 1 278
Коротко
Трьох жителів села Чудель Сарненського району доставили до ЦРЛ з термічними опіками різних ступенів. Вдалося встановити, що потерпілі постраждали унаслідок необережного поводження з бензином.



Бурштиновий промисел не вдався

Дубровицькі міліціонери затримали жителя села Нівецьк 41-річного Івана, який за допомогою мотопомпи займався незаконним видобуванням бурштину. У горе-старателя вилучили бурштин та конфіскували злочинне знаряддя. Не повезло також у бурштинокопанні трьом жителям селища Клесів. Чоловіки теж не встигли накивати п’ятами від швидконогих правоохоронців.



Загинув під цеглою

На території ферми села Певжа Млинівського району, розбираючи стіну господарської будівлі, був смертельно травмований 43-річний місцевий житель.



З дружиною, як з боксерською грушею

До лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та переломом кісток носа потрапила 49-річна жителька Корецького району Марія. Жінку побив її чоловік — 54-річний Анатолій.



Рибалку закінчено

На ставу в селі Вовковиї Демидівського району затримали 34-річного місцевого жителя Леоніда. Чоловік займався незаконною риболовлею. У браконьєра вилучили 120 метрів рибальської сітки та близько чотирьох кілограмів риби.



Одна на мопеді – друга під ним

Екстремальним виявилося катання на скутері для 48-річної жительки Гощанського району Тамари. Жінка, не помітивши на своєму шляху 36-річну Тетяну, наїхала на молодшу землячку. Із забійними травмами голови та лівої гомілки збиту доставили до лікарні. Гонщиця ж відбулася легким переляком і набутим досвідом про те, як не потрібно керувати скутером.



П’яному третій поверх по коліна

До центральної міської лікарні з травмами голови доставили 44-річного рівнянина Сергія. Чоловік за добу до цього, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, випав із вікна третього поверху власної квартири.



Підліток пограбував 20-річного

3 травня близько 18.30 неподалік меморіалу Слави, що на вулиці Київській в обласному центрі, 17-річний рівнянин Тарас, застосувавши фізичну силу, відібрав у 20-річного рівнянина Івана мобільний телефон «Нокіа-3110» та 24 гривні.



Церковного крадія затримали

Правоохоронці розкрили крадіжку, скоєну 28 квітня в Свято-Софіївському храмі, що знаходиться у місті Рівному на вулиці Ювілейній. Підозрюваного 48-річного Миколу К., раніше судимого, затримали за статтею 115 КПК України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору