Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-вер, 2005, 10:529 prov 1 401
Пожежі
На території Рокитнівського та Зарічненського районів залишається 3 осередки палаючих торфовищ, загальною площею 7,5 гектара. Епіцентр загоряння знаходиться за 7 кілометрів від села Будка-Кам»яна та за 4 кілометри від Білоруського кордону. На сьогодні осередки загорання локалізовано.
Утоплення
5 вересня під час риболовлі в річці Стир біля села Боремель Демидівського району втопився пенсіонер, житель цього ж села 64-річний громадянин Я.
Б»ють і грабують
1 вересня близько другої години ночі двоє жителів села Колоденка Рівненського району 16-річний Петро П. та 17-річний Андрій С., нанесли тілесні ушкодження 20-річному Максиму Д., відібрали в нього наручний годинник “Сейко”, прихопивши ще й з собою студентський квиток Максима. Наразі обидва зловмисники затримані.

Знайшли злодійку
Міліціонери розкрили злочин, який 1 вересня 2005 року скоїла жителька міста Червоноград Львівської області 51-річна Надія Д. Жінка серед білого дня викрала з господарства жителя села Сестрятин Радивилівського району 37-річного Василя С. дві корови вагою 400 кілограм кожна. Сума збитку становить 8000 гривень.

Зберігають коноплю вдома
Близько 578 грамів коноплі вилучили правоохоронці з квартири рівнянки, 53-річної Людмили П. Встановлено, що наркотична сировина належить її 23-річному сину.

Ріжуть один одного
1 вересня в селі Чудниця Гощанського району був затриманий місцевий житель, 32-річний Іван Ч., який на вулиці цього ж села наніс ножове поранення в область спини своєму односельцю 53-річному Анатолію Я. Причини, які спонукали його до цього кроку, нині встановлює слідство.

Смерть на дорозі
1 вересня о 19.30 в селі Миротин Здолбунівського району водій “Шкоди-Октавія Елегант”, 34-річний Роман О., житель села Плоска Острозького району, наїхав на місцеву жительку 68-річну Євгенію К., яка переходила проїжджу частину дороги. Від отриманих травм жінка померла на місці пригоди.
За матеріалами ЦГЗ УМВС України, ГУ МНС України
в Рівненській області підготував Олександр ШЕРШЕНЬ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору