Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 01-вер, 2005, 13:219 prov 1 135
Порізала чоловіка
До Рівненської обласної лікарні з ножовим пораненням грудної клітки госпіталізували 36-річного тернопільчанина Юрія І. Правоохоронці встановили, що поранила чоловіка вночі поблизу диско-бару “Магнат” 35-річна рівнянка Ірина.

Розкриття
Правоохоронці встановили та затримали осіб, причетних до пограбування В.Дежнюка, радника голови РОДА, яке сталося 1 серпня близько 23.00 години біля його будинку. Встановили, що грабіж скоїли 26-річний Михайло О., житель міста Рівного та Іван О., житель села Бугрин Гощанського району. Зараз обидва затримані перебувають в ІТТ Рівненського МВ.

Повертають викрадені авто
За минулі вихідні правоохоронці повернули власникам два автомобілі марки “Мерседес-Бенц”, які в ніч на 17 серпня були викрадені з території Демидівської районної дільниці. Автомобілі знаходилися на автодорозі Горохів-Радехів на околиці села Журавлиха Горохівського району Волинської області, і в технічно справному стані правоохоронці доставили їх у Демидівський РВ.

Викрадають мобільники
27 серпня близько 15.00 з автомобіля “Фольксваген-Гольф” у місті Дубні 23-річний дубенчанин Денис Л. украв мобільний телефон “Нокіа-6230”, який належить власнику авто 18-річному Ігорю Ч. Сума збитку становить 1100 гривень.
Отруїлась грибами
В Дубенську ЦРЛ з діагнозом отруєння грибами була госпіталізована жителька села Копани Олена Ш., стан потерпілої середньої тяжкості.

Вибух
29 серпня під час газозварювальних робіт, а саме вирізання дна із бочки з-під фарби, на базі Здолбунівського автодору стався вибух. Внаслідок вибуху отримав травми газозварник Олексій З., 1948 р.н., житель села Здовбиця.
За матеріалами ЦГЗ УМВС України, ГУ МНС України
в Рівненській області підготував Олександр ШЕРШЕНЬ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору