Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 22-вер, 2005, 12:179 prov 1 261
Рибу електроловом
16 вересня двоє братів з Костополя, 47-річний Леонід та 48-річний Костянтин, за допомогою електролову незаконно виловили на річці Замчисько понад 4 кілограми риби.

Підроблені талони
Міліціонери вилучили підроблений талон про проходження технічного огляду автомобіля “Форд-Транзит” у жителя села Локниця Зарічненського району 35-річного Сергія Д. Експерти науково-дослідного експериментально-криміналістичного центру УМВС встановили, що талон був виготовлений на копіювальній техніці.

По гарячих слідах
15 вересня міліція встановила особу, яка в ніч на 13 вересня з новобудови у Рівному, яка належить одному місцевому підприємцю, викрала зварювальний апарат, болгарку, лазерний рівень та електрокабель. Підозрюється в цій крадіжці 19-річний Олександр Т., житель Житомирської області.

Вилучають зброю
У квартирі 43-річної рівнянки Тетяни Ю. міліція виявила та вилучила 25 патронів 5,45 мм, які належать її квартиранту 29-річному Раду Г. Також незаконно зберігав у себе патрони калібру 5,6 мм житель міста Острог 33-річний Микола С.

Поранення
З вогнепальним пораненням доставили до лікарні неповнолітнього Богдана М., жителя села Дібрівськ Зарічненського району. Встановлено, що поранення він отримав під час недбалого поводження зі зброєю, яка зберігалася з порушенням норм і вимог.

Наркота
У Дубно працівники міліції вилучили 120 грамів подрібненої макової соломки у 36-річного Олега К. Не втримався від спокуси заробити на наркотиках і житель села Козлин Рівненського району 40-річний Віталій Ж., який зберігав у себе майже 20 кілограмів меленої макової соломки.

Пенсіонери страждають від автомобілів
15 вересня о 22.30 на вулиці села Рясники Гощанського району 23-річний Віктор В., житель села Бабин, керуючи автомобілем “ВАЗ-21011” скоїв наїзд на 80-річну Анастасію Б. У результаті ДТП жінку з політравмою, травматичним шоком доставили в ЦРЛ. Не повезло і пасажиру автомобіля, 21-річному Юрію К., його з переломом правого плеча також було госпіталізовано до лікарні.
За матеріалами ЦГЗ УМВС України в Рівненській області підготував Олександр ШЕРШЕНЬ, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору