Рівне:

Створення та просування сайтів

У березні 2010 року на Львівщині розпочинає діяльність мережа гіпермаркетів "Ашан"

Львівська область 14-гру, 2009, 10:129 prov 1 170
З метою просування продукції підприємств Львівщини через загальнонаціональні мережі гіпермаркетів, за ініціативою головних управлінь промисловості та розвитку інфраструктури, економіки та агропромислового розвитку Львівської ОДА 10 грудня 2009 року відбулась спільна Колегія за участю представників торгівельної мережі гіпермаркетів "Ашан", які у березні 2010 року планують розпочати свою діяльність на ринку області.
На засідання Колегії запрошено близько 100 керівників провідних підприємств Львівщини легкої, приладобудівної, целюлозно-паперової, харчової галузей промисловості та сільськогосподарського виробництва, які мали можливість ознайомитись із цілями, завданнями та проектами торгівельної мережі гіпермаркетів "Ашан", реалізація яких передбачається у найближчий час.
Особливий акцент ставився на співпрацю з вітчизняними товаровиробниками та постачальниками. Керівники підприємств мали нагоду поспілкуватись особисто та отримати відповіді на ряд запитань, зокрема які стосуються укладення угод, умов постачання, термінів розрахунків, тощо.
Спільні заходи, які проводять управління ЛОДА здійснюються з метою сприяння у реалізації продукції товаровиробників області, забезпечення розвитку промисловості, створення нових робочих місць та вирішення одного із проблемних питань сьогодення – наповнення внутрішнього ринку товарами вітчизняного виробництва.

Про це повідомляє головне управління промисловості та розвитку інфраструктури
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору