Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцькі ветерани дякують міському голові

Волинська область 15-гру, 2009, 08:049 Lobanovskiy 857
На адресу Луцького міського голови Богдана Шиби надійшов лист-звернення від Луцької міської організації ветеранів України. В ньому учасники зборів активу, що відбулися 10 грудня, голови первинних ветеранських організацій міста висловлюють свою підтримку дій міської ради у справі захисту прав та інтересів цієї категорії громадян.

У листі, зокрема, йдеться: „Ми – учасники зборів активу, голови первинних ветеранських організацій – літні люди громади міста Луцька, підтримуємо міського голову Богдана Шибу у прагненні демократичного діалогу зі споживачами комунальних послуг, а не погроз боржникам. Ми вважаємо, що один із конкретних цивілізованих кроків – це відгукнутися на доброчинну рекомендацію міського голови i розраховуватися за спожиті у 2009 році послуги, які нам надали наші ж члени громади – працівники виробничих підрозділів підприємств комунальної сфери. Тож закликаємо лучан своєчасно платити за спожиті комунальні послуги.

Висловлюємо надію на те, що прагнення міського голови Богдана Шиби – забезпечити громаду (і особливо взимку) постійним теплом, гарячою водою, виведуть боржників на шлях розуміння того, що борг платежем красний, і вони здійснять оплату боргів, або ж реструтуризують їх, чим забезпечать самі собі належний побутово-психологічний спокій у сім’ї та у громаді в цілому.”

Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору