Рівне:

Створення та просування сайтів

У Чернівцях заслухано шість керівників підприємств, які боргують своїм працівникам

Чернівецька область 23-гру, 2009, 08:439 Lobanovskiy 840
На грудневому засіданні міської комісію з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат розглянуто стан справ із виплатою заробітної плати, сплатою податків та внесків до Пенсійного фонду України на шести підприємствах Чернівців – ВАТ «ЧРТП «Надія», ПП «Рембудторгінвест», ТОВ «Денисівка-1», ПФ «Інтервал», заводі залізобетонних виробів облспоживспілки та АТЗТ «Буковинка». Керівникам доведено графіки погашення боргів, які є обов’язковими до виконання, надано рекомендації щодо можливих резервів для покращання фінансового стану та активізації господарської діяльності, вирішення інших проблем. Загалом з початку року на засіданнях комісії заслухано 91 керівника підприємств, установ, організацій, на яких утворилася заборгованість.

Уже з грудня цього року міська комісія з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат працює за новим положенням і в новому складі. Відтепер в її роботі братимуть участь, як представники профспілок, так і міської організації роботодавців, яку очолює генеральний директор АТВТ «Трембіта» Стелла Станкевич.

За даними моніторингу, станом на 1 грудня цього року сума заборгованості із заробітної плати на підприємствах Чернівців (без врахування статистично малих підприємств) становить 3089,9 тис. грн., в тому числі на економічно активних – 2655,8 тис. грн., на підприємствах-банкрутах – 434,1 тис. грн. У порівнянні з відповідною датою попереднього місяця загальна сума заборгованості зменшилась на 452,9 тис. грн.

У працівників бюджетної сфери, які фінансуються з міського бюджету, заборгованості із виплати заробітної плати немає. Усі вчителі, медики, працівники культури міста отримають зарплату за грудень в повному обсязі ще до Нового року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору