Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині сума зарплатного боргу зменшилася у порівнянні з попереднім місяцем майже на 11 мільйонів гривень

Волинська область 23-гру, 2009, 08:499 Lobanovskiy 979
Відбулося чергове засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. У ньому взяв участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Максим’як.
Заслухано питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на окремих економічно активних підприємствах області.
Cтаном на 1 грудня 2009 року, за попередніми даними, сума загальної заборгованості становить 18,4 млн. гривень, або зменшилася у порівнянні з попереднім місяцем майже на 11 млн., що становить 37%. Зменшення боргу відбулося в основному за рахунок економічно активних підприємств.
Серед міст найбільші борги серед економічно активних підприємств протягом року продовжують залишатися у Луцьку та Ковелі – сума заборгованості становить відповідно 8,6 млн. та 1,3 млн., серед районів – у Старовижівському (майже 1 млн. гривень).
На засідання обласної комісії було запрошено керівників окремих економічно активних підприємств міст Луцька, Ковеля та Старовижівського району, які є найбільшими боржниками і допустили зростання заборгованості з виплати заробітної плати до початку року. Вони запевнили, що будуть ужиті заходи щодо погашення наявної заборгованості.
За результатами розгляду питання порядку денного комісія прийняла відповідне рішення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору