Рівне:

Створення та просування сайтів

Порушено 16 кримінальних справ у сфері оплати праці

Кримінал 30-сер, 2010, 14:089 Lobanovskiy 1 308
Минулого місяця сума заборгованості із заробітної плати у Рівному становили 8376,5 тис. грн., у тому числі: працівникам економічно активних підприємств - 7050 тис. грн, працівникам економічно неактивних підприємств, які призупинили діяльність у 2001-2009 роках та не повідомили про погашення боргів, - 580,9 тис. грн., а також суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом - 745,6 тис. грн.

У 2010 році проведено 20 засідань міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засідання комісії запрошено керівників 346 підприємств з питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати та дотримання державних соціальних гарантій щодо оплати праці.
Завдяки реалізації спільних заходів міської влади, правоохоронних та контролюючих органів на 1 серпня за оперативною інформацією повністю погасили заборгованість з заробітної платні 13 підприємств міста, а саме: Рівненська геологічна експедиція ПДРГП “Північгеологія”, КП “Рівнеелектроавтотранс”, ТОВ “Вентиляція - плюс Україна” та інші.
На 1 серпня найбільшими боржниками із виплати заробітної плати є ДП “Рівненський автомобільний ремонтний завод”, ДП “Рівнеторф” та Рівненський інститут Міжрегіональної Академії управління персоналом.
Загалом на 1 серпня прокуратура м. Рівне порушила 16 кримінальних справ у сфері оплати праці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору